Λιανική Τιμή: $24,70
Τιμή Μέλους: $21.95
(Όφελος: $2,75)
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Bikini Fit σε 4 Εβδομάδες

Περιγραφή

Κάθε χρόνο, στην αρχή της Άνοιξης, πανικοβαλλόμαστε στην ιδέα του καλοκαιριού που πλησιάζει, καθώς θα πρέπει να βγάλουμε το αγύμναστο σώμα μας στην παραλία.

Βάλτε τέλος σε αυτό το άγχος! Με αυτό το βιβλίο μπορούμε να απολαύσουμε ένα υγιές, λαμπερό και καλλίγραμμο σώμα σε μόλις τέσσερεις εβδομάδες!

Την πρώτη εβδομάδα ξεκινάμε με μια γενική αποτοξίνωση, χρησιμοποιώντας έναν ειδικό συνδυασμό τροφών, ποτών και ασκήσεων για να καθαρίσουν οι πόροι, για σωστή ενυδάτωση και για να απαλλάξουμε το σώμα και την επιδερμίδα μας από παγιδευμένα δηλητήρια.

Την δεύτερη εβδομάδα εστιάζουμε στην απώλεια βάρους μέσω ενός ασφαλούς και ρεαλιστικού σχεδίου διατροφής, μαζί με τόνωση μυών και αερόβιες ασκήσεις που θα βοηθήσουν στην μείωση της κυτταρίτιδας και στη διαμόρφωση ενός νέου σώματος.

Την τρίτη εβδομάδα, οι επιλεγμένες στρατηγικές διατροφής και περιποίησης της επιδερμίδας θα δώσουν στο πρόσωπό μας μια νέα λάμψη.

Την τέταρτη εβδομάδα υπάρχει μια δυναμική αύξηση των επιπέδων ενέργειας, σε συνδυασμό με την αυξημένη εμπιστοσύνη που προέρχεται από την γνώση ότι φαινόμαστε και αισθανόμαστε στα καλύτερά μας. Αποκτήσαμε σώμα για μπικίνι που ανυπομονούμε να δείξουμε!

Το βιβλίο περιέχει τα ακόλουθα κεφάλαια:

  • Πρώτη εβδομάδα: Αποτοξίνωση
  • Δεύτερη εβδομάδα: Απώλεια βάρους
  • Τρίτη εβδομάδα: Ομορφιά
  • Τέταρτη εβδομάδα: Ενέργεια
Χαρακτηριστικά
Κατηγορία: Διατροφή
Κωδικός: 10056
ISBN: 960-7220-66-8
Βιβλιοδεσία: Μαλακό Εξώφυλλο
Σελίδες: 128
Ημερομηνία Έκδοσης: 2005
Εκδότης: Terzopoulos Books
Γλώσσα: Ελληνικά