Λιανική Τιμή: $36,00
Τιμή Μέλους: $31.95
(Όφελος: $4,05)
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Η Διατροφή του Μωρού

Για Ισορροπημένη Καθημερινή Διατροφή με Περισσότερες από 250 Συνταγές
Περιγραφή

Η Διατροφή του Μωρού είναι ένας εύχρηστος και πλήρης οδηγός ισορροπημένης καθημερινής διατροφής για κάθε στάδιο ανάπτυξης του μωρού.

Το τάισμα του μωρού με υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είναι ο στόχος κάθε γονέα. Αλλά βάζοντας μαζί τα γεύματα που προσφέρουν τον σωστό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών κάθε μέρα, μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση.

Η Αμάντα Γκραντ έχει επινοήσει ένα απλό σύστημα, μετατρέποντας τις συνιστώμενες ημερήσιες διατροφικές απαιτήσεις σε μονάδες. Δίπλα σε κάθε συνταγή του βιβλίου, υπάρχουν πολλά σύμβολα. Καθένα αντιστοιχεί σε μία θρεπτική ουσία και συνοδεύεται από έναν αριθμό που δείχνει πόσες μονάδες της ουσίας περιέχονται στην συγκεκριμένη μερίδα. Προσθέτετε τους πόντους που βρίσκονται σε κάθε πιάτο που σκοπεύετε να ταΐσετε το μωρό σας εκείνη την ημέρα, για να εξασφαλιστεί ότι παρέχετε όλες τις διατροφικές ανάγκες ενός μωρού στην ηλικία του.

Το βιβλίο περιλαμβάνει περισσότερες από 250 συνταγές και προτάσεις για γεύματα και σας δίνει ιδέες για πιάτα για να ταΐσετε το μωρό σας κάθε ημέρα της εβδομάδας. Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει την διατροφή μωρών έως 12 μηνών.

Το βιβλίο περιέχει τα ακόλουθα κεφάλαια:

  • Οδηγίες για το βιβλίο
  • Η διατροφή του μωρού
  • 0-3 μηνών
  • 4-6 μηνών
  • 7-9 μηνών
  • 10-12 μηνών
Χαρακτηριστικά
Κατηγορία: Διατροφή
Κωδικός: 10055
ISBN: 960-7220-63-3
Βιβλιοδεσία: Σκληρό Εξώφυλλο
Σελίδες: 192
Ημερομηνία Έκδοσης: 2004
Εκδότης: Terzopoulos Books
Γλώσσα: Ελληνικά