Λιανική Τιμή: $38,95
Τιμή Μέλους: $35.95
(Όφελος: $3,00)
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί, Μέρη Ένα και Δύο Θεατρικό Σενάριο (Harry Potter and the Cursed Child, Parts One and Two Theatrical Play)

Όγδοο Βιβλίο
Περιγραφή

Η ΟΓΔΟΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο.
Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.
Βασισμένο σε μια πρωτότυπη νέα ιστορία από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τον Τζον Τίφανι και τον Τζακ Θορν, Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ είναι η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ και η πρώτη επίσημη που ανεβαίνει στη σκηνή. Η ειδική αυτή έκδοση του σεναρίου της πρόβας φέρνει τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ και των φίλων του κοντά στους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αμέσως μετά την πρεμιέρα του έργου στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου 2016.
Η παραγωγή του θεατρικού έργου ανήκει στους Sonia Friedman Productions, Colin Callender και Harry Potter Theatrical Productions. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Μια συζήτηση για την ανάγνωση σεναρίων
ΜΕΡΟΣ ΕΝΑ
Πράξη Πρώτη και Δεύτερη
ΜΕΡΟΣ ΔΥΟ
Πράξη Τρίτη και Τέταρτη
Αρχικό καστ
Ομάδα Δημιουργικού και Παραγωγής
Βιογραφικά της ομάδας της πρωτότυπης ιστορίας
Ευχαριστίες
Οικογενειακό Δέντρο Χάρι Πότερ
Χάρι Πότερ: Χρονολόγιο

Χαρακτηριστικά
Κωδικός: 13876
ISBN: 9786180135008
Βιβλιοδεσία: Paperback
Σελίδες: 431
Ημερομηνία Έκδοσης: 2020
Εκδότης: Ψυχογιός
Εκδόθηκε στην: Ελλάδα
Editor(s): Άννα Μαράντη
Μεταφραστής: Έφη Τσιρώνη
Γλώσσα: Ελληνικά