Λιανική Τιμή: $84,95
Τιμή Μέλους: $67.95
(Όφελος: $17,00)
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Εικονογραφημένο Λεξικό Αγγλικό & Ελληνικό Θεματικής Ορολογίας Oxford Duden (Pictorial English & Greek Dictionary Oxford Duden)

Περιγραφή

Πιο εύχρηστο και προσιτό, πάντα με τη σφραγίδα εγκυρότητας του Oxford Univercity Press, παρουσιάζει περισσότερα από 28.000 αντικείμενα σε 365 θεματικές ενότητες και παραθέτει την ακριβή ονομασία τους στα αγγλικά και στα ελληνικά. Τα πλήρη αλφαβητικά ευρετήρια που συμπεριλαμβάνονται διευκολύνουν την αναζήτηση.

Η εκτεταμένη επιστημονική ορολογία (θετικές επιστήμες, ιατρική, τεχνολογία κ.ά.), καθώς και η εξειδικευμένη ορολογία για τη βιομηχανία και το εμπόριο, τις τέχνες, τον αθλητισμό και το σπίτι καθιστούν το λεξικό ένα μοναδικό εργαλείο για επιστήμονες, επαγγελματίες, φοιτητές. Στην έκδοση αυτή συνεργάστηκαν επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, επαγγελματίες και τεχνίτες από ένα ευρύτατο φάσμα τομέων, καθώς και ποικίλοι φορείς.

Είναι γεγονός ότι τα δίγλωσσα Λεξικά Θεματικής Ορολογίας Oxford-Duden (Oxford-Duden Pictorial Dictionaries) έχουν κερδίσει διεθνή φήμη και αναγνώριση, χάρη στο εύρος της θεματολογίας, την εγκυρότητα της μετάφρασης και την ευκολία χρήσης τους.

Χαρακτηριστικά
Κατηγορία: Λεξικά
Κωδικός: 12616
ISBN: 9789607872401
Βιβλιοδεσία: Σκληρό Εξώφυλλο
Σελίδες: 866
Ημερομηνία Έκδοσης: 2012
Εκδότης: Aiora
Εκδόθηκε στην: Ελλάδα
Γλώσσα: English, Greek